Středně tvrdá matrace ALOE BIO-EX, 25cm, 140kg, taštičková matrace

9 990 

Popis produktu

S matrací Aloe Bio-Ex budou spokojeni zákazníci, kteří preferují komfortní partnerské matrace s možností výběru tuhosti. Tato matrace poskytuje vysoký komfort a přirozené detoxikační vlastnosti.

Složení matrace Aloe Bio-Ex

Jádro matrace Aloe Bio-Ex je tvořeno taštičkovou pružinou – SYSTÉM 1000, což je špičkový systém mezi pružinovými matracemi. Každá pružina je uložena v samostatné taštičce, což umožňuje lepší ortopedickou podporu páteře díky 7 zónám tuhosti.

Vrchní a spodní profil matrace je tvořen pěnou ALOE VERA, která kombinuje nejnovější technologické poznatky s dávno známými přírodními léčebnými postupy. Tato pěna nabízí vysoký komfort, dlouhou životnost a příjemnou aromaterapii. Matrace disponuje dvěma stranami tuhosti: T3 – střední tvrdost a T4 – tvrdá.

Kvalitní potah je důležitý

Na matraci Aloe Bio-Ex naleznete potah ALOE VERA. Tento potah obsahuje enzymy, aminokyseliny a minerální látky, které pomáhají regenerovat pokožku a léčit lehčí poranění. Potah je snímatelný a pratelný na 60°C, a je vhodný pro všechny typy matrací.

Jaké zvolit rošty?

Matraci Aloe Bio-Ex je vhodné položit na pevný rošt, protože není určena pro polohovatelné rošty. Systém AIR FLOW, integrovaný do pěnového rámu matrace, zajišťuje dokonalé větrání jádra matrace, čímž napomáhá udržovat příznivé klima lůžka a snižuje riziko vzniku plísní a bakterií.

Na matraci Aloe Bio-Ex si můžete zvolit mezi měkčí a tvrdší stranou. Matrace je rozdělena do 7 zón tuhosti. Nosnost je do 140 kg a výška matrace je 25 cm.

Komu bude matrace vyhovovat?

Matrace Aloe Bio-Ex je určena pro zákazníky, kteří hledají komfortní partnerskou matraci s možností výběru tuhosti a preferují přírodní materiály.

Luxusní taštičková matrace Aloe Bio-Ex poskytuje ideální podporu hlavy, ramen, trupu, boku a nohou, čímž zabezpečuje optimální oporu páteře. Zajistí vám potřebnou oporu i příjemnou měkkost.

Technické údaje:

Výška matrace: 25 cm
Nosnost: 140 kg
Celková tuhost: střední/tvrdá
Potah: Aloe Vera
Zóny: 7
Záruka: 5 let

 

Katalogové číslo: r8o50iuyu05se992 Kategorie: , , ,
Výrobce:MATERASSO

Související produkty