Multifunkční patrová postel Dori s čalouněnou postelí, lamino bílá, Lagos II

26 050 

Popis produktu

Dětská vyvýšená postel DORI o rozměrech 200×90 cm v bíle barvě, nabízí nejen pohodlí pro vášeho potomka, ale i nápaditě zakulacený a originální design, který je skvělým doplňkem do každého dětského pokoje. Konstrukce postele je robustní a stabilní, což zajišťuje bezpečný a klidný spánek. Díky vysoké poloze lůžka se pod ním nacházi volně stojicí čalouněná postel.

Přístup k lůžku zajišťují praktické schůdky, které jsou zároveň chytrým řešením úložného prostoru s výklopnými dvířky. Díky tomu mohou děti snadno a bezpečně dosáhnout na své vysněné místo pro odpočinek, zároveň mají své oblíbené hračky a knihy vždy po ruce. Schůdky jsou navíc univerzální, což umožňuje jejich instalaci na jakoukoliv stranu postele podle potřeby a uspořádání pokojíku.

Prostor pod lůžkem je vybaven čalouněnou postelí s uložným prostorem, kterou lze použít jako další lůžko pro přespání sourozenců či přátel nebo jako pohodlnou sedací část. Čalouněná postel je dodávana s matrací z polyuretanové pěny o výšce 14 cm. Čalouněná postel se nabízí v zeleném nebo šedém potahu.

Kvalitní materiál, z kterého je postel vyrobena, spočívá v 18 a 22 mm tlustém laminu s ABS hranou, což zajišťuje vysokou odolnost a bezpečí. Ochranné zábrany na horním lůžku a u schůdků poskytují dodatečnou bezpečnostní opatření, díky čemuž je postel DORI ideální volbou pro rodiny s malými dětmi. Prohlédněte si také jiné barevné provedení patrové postele Dori.

Tento nábytkový kus je dodáván v demontovaném stavu, což usnadňuje jeho přepravu a umožňuje snadnou montáž v souladu s individuálními potřebami a prostorovými možnostmi dětského pokoje.

Celkové rozměry sestavy jsou:

celkový rozměr postele se schůdky: 259x104x187 cm   (d / š / v)
rozměr postele: 205x97x187 cm   (d / š / v)
rozměr schůdků: 54x104x167 cm   (d / š / v)
výška prostoru pod lůžkem : 150 cm
ložná plocha: 200×90 cm, nosnost: 90 kg

Další rozměry částí patrové postele Dori naleznete v dalších fotkách vedle popisu produktu.

Dodáváno v demontu s montážním návodem. Vyrobeno v EU.

 

Katalogové číslo: o7tt8xd7yper66e4 Kategorií: , , , ,
Výrobce:MEBLOBED

Související produkty