Tvrdá matrace PRIMATOR BIOGREEN, 23cm, 150kg, taštičková pružina

6 990 

Popis produktu

Matrace Primátor Biogreen je kvalitní partnerská matrace, která nabízí dvě různé tuhosti a vynikající ortopedickou podporu páteře díky taštičkovým pružinám a přírodním materiálům.

 

 Z čeho se matrace Primátor Biogreen skládá?

Jádro matrace je složeno z taštičkových pružin, které jsou chráněny vrstvou přírodního kokosového vlákna. Počet pružin v jádru standardní matrace je 350 ks, u exkluzivních modelů až 1000 ks, což zajišťuje vynikající ortopedickou podporu páteře a maximální pohodlí při spánku.

Vrchní desky matrace jsou vyrobeny z přírodní pěny BIOGREEN, která je napuštěna výtažkem z ALOE VERA. Tato pěna je známá svou dlouhou životností, vysokou elasticitou a příznivými hygienickými vlastnostmi.

 

Správný potah na matraci je důležitý

Matrace Primátor Biogreen je vybavena potahem OLIVA, který je prošitý s PES vláknem o gramáži 300 g/m2. Tento potah zpomaluje proces stárnutí pokožky, omezuje tvorbu vrásek a podporuje hydrataci pokožky. Potah je snímatelný a pratelný na 60°C, což zajišťuje jeho dlouhou životnost a hygienu.

 

Vysoká nosnost matrace

Matrace Primátor Biogreen má dvě strany tuhosti: T4 (tvrdá) a T5 (extra tvrdá). Díky jádru z taštičkových pružin a kokosu je matrace mimořádně odolná s nosností až 150 kg. Výška matrace je 23 cm.

 

Rošty vhodné pro matraci Primátor Biogreen

Matrace je vhodná na pevný laťový rošt nebo pevnou podložku. Inovativní odvětrávací systém AIR FLOW zajišťuje optimální proudění vzduchu a udržuje matraci suchou a hygienicky čistou.

 

Kdo bude s matrací spokojený?

Matrace Primátor Biogreen je ideální pro ty, kteří hledají vysokou úroveň komfortu, ortopedické podpory a hygieny. Je dostupná v rozměru 90×200 cm s atypickými rozměry na objednávku.

Technické údaje:

Výška matrace: 23 cm
Nosnost: 150 kg
Celková tuhost: středně tvrdá až tvrdá
Zóny: 7
Vyrobeno na Slovensku

 

Související produkty